01Brisanje u aplikaciji
- Otvori Palmir i prijavi se.
- Na početnom ekranu dodirni svoj monogram gore desno (Moja podešavanja).
- Izaberi „Obriši nalog” i potvrdi.
Tvoj nalog se odmah briše: tvoji odgovori, rezultati, krugovi, odgovori koje su ti dali prijatelji, podešavanja obaveštenja i tvoj identitet za prijavu.
02Ako više ne možeš da se prijaviš
Pošalji imejl na hello@oknilik.com sa adrese kojom je nalog registrovan, sa naslovom „Obriši nalog”. Proverićemo da li je nalog tvoj i obrisati ga najkasnije u roku od 30 dana.
03Šta se zadržava
- Zapis prodavnice koji dokazuje kupovinu (ID transakcije, proizvod, vreme), zbog povraćaja novca i računovodstvenih obaveza, najduže 8 godina, bez imena i odgovora.
- Obrisani podaci nestaju iz rezervnih kopija u roku od 30 dana.
04Pretplate
Brisanjem naloga ne otkazuje se pretplata u prodavnici. Ako je imaš, otkaži je u podešavanjima naloga na App Store-u ili Google Play-u.
Tüskésréti út 5., 7632 Pécs, Hungary
Cg. 02-09-086218 · HU27455764
hello@oknilik.com
