Palmir
Tilbage til forsiden
DA
ČeštinaDanskDeutschEnglishEspañolFrançaisHrvatskiItalianoMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSlovenščinaSrpskiSvenska

Gælder fra · 14. november 2026

Slet din konto

Du kan når som helst slette din konto og alle dine oplysninger med den. Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes.

Indhold

  1. 01Slet i appen
  2. 02Hvis du ikke længere kan logge ind
  3. 03Det bliver gemt
  4. 04Abonnementer

01Slet i appen

  • Åbn Palmir, og log ind.
  • Tryk på dit monogram øverst til højre på startskærmen (Dine indstillinger).
  • Vælg »Slet konto«, og bekræft.

Din konto slettes med det samme: dine svar, resultater, kredse, de svar, dine venner har givet dig, dine notifikationsindstillinger og din login-identitet.

02Hvis du ikke længere kan logge ind

Skriv til hello@oknilik.com fra den adresse, du oprettede dig med, med emnet »Slet konto«. Vi kontrollerer, at kontoen er din, og sletter den senest inden for 30 dage.

03Det bliver gemt

  • Den butikshændelse, der dokumenterer et køb (transaktions-id, produkt, tidspunkt), af hensyn til refusioner og bogføringspligt, i højst 8 år, uden navn eller svar.
  • Slettede oplysninger forsvinder fra sikkerhedskopierne inden for 30 dage.

04Abonnementer

Når du sletter din konto, bliver et abonnement i butikken ikke opsagt. Hvis du har et, så opsig det i kontoindstillingerne for App Store eller Google Play.

OKNILIK
Tüskésréti út 5., 7632 Pécs, Hungary
Cg. 02-09-086218 · HU27455764
hello@oknilik.com

Flere sider

Privatlivserklæring→Brugsvilkår→Support→
Palmir
PrivatlivVilkårSupportSlet konto
hello@palmir.app

© 2026